2011. május 28., szombat

SzerencseSzombat

Elérkezett a blog történetének második eredményhirdetése. Ismét köszönöm mindenkinek a részvételt, nagy örömmel tölt el, hogy milyen lelkes kis tábor gyűlt (gyűlik) össze:)

A tegnap estét, amellett, hogy jegyzeteltem a játékosok nevét, alkotással töltöttem. Már írtam róla, hogy megérkezett a bűvös amerikai csomag, és végre akadt egy kis időm, hogy leüljek, bekapcsoljak valami jó kis zenét, és nekilássak a sok szépség elkészítésének. 
Mutatok egy képet, mit jelent számomra a bőség zavara:

(A képek nem a legmesteribbre sikeredtek, de csak a telefonom volt a közelben)

Megrendeléseket és újdonságokat is készítettem, elkapott az ihlet, így szinte egy pillanat alatt elröppent az egész este... Aztán kezdett letisztulni a kép, és szépen sorban elkészült minden /na jó, nem minden, mert még rengeteg alapanyag maradt, de legalábbis amiket terveztem/

A 14mm-es Rivoli kristályok, ezüstös nyaklánccal:


Aztán a Bermuda Blue csepp fülbevaló, egy picit másként, mellette pedig a gyönyörűen csillogó piros-fehér-zöld Briolette kristályokból készült csüngő fülbevaló:



A végén pedig készítettem egy teljes képet a tegnapi "eresztésről". A teljesség igénye nélkül szerepel rajta a Pegasus kollekció kis és nagy változata, a kis Briolette cseppek arany, áttetsző, zöld, rózsaszín és kék színben, az igazán nyárias Blue Zircon szívek fülbevaló és medál formában, valamint az új színek közül a Silver Shade szív nyaklánc...


Hamarosan fotózom őket, és kerülnek a Meskára. Mivel kísérleti jelleggel csak néhány darabot rendeltem, így az ékszerek száma korlátozott, tehát ha valami nagyon megtetszik valakinek, akár itt is jelezheti és lecsaphat rá:)

Na de most térjünk rá a lényegi részre, lássuk ki a szerencsés nyertes. A múltkorihoz hasonlóan a neveket kigyűjtöttem a linkekről, sorba szedtem, és random.org barátommal megejtjük a nyertes szám kihúzását.

Íme a jelentkezők:

1. Bíró Andrea
2. Albelné Hoksári Éva
3. Murvai Mariann
4. Bíró Imola
5. Papp Éva
6. Kántor Adrienn
7. Tóth Leila
8. Takács Jusztina
9. Keliger Szandra
10. Ferencz Viktória
11. Muhari Panni
12. Tóth Bea
13. Varga Lilla
14. Hegedűs Dóra
15. Witmann Helga
16. Vagra Tünde
17. Murvainé Icus
18. Gősi Gabriella
19. Gazsó Adrienn
20. Márjánovics Diána
21. Okina
22. Zádor Edina
23. Halmavánszki Edina
24. Mészáros Jucus
25. Vidéki-Keliger Dániel
26. Keszler Kinga
27. Zömblik Mónika
28. Dr. Gyémánt Kinga
29. Török Zita

Akár hogy is nézem, ez bizony 29 versenyző! Nagyszerűek vagytok, köszönöm mindenkinek! Szívem szerint mindenkinek küldenék valami apróságot, de mint tudjuk, csak egy valaki nyerheti meg az 5000 Ft-os utalványt!

Ő pedig nem más, mint:

A 12-es sorszámú TÓTH BEA!!!! Kérlek jelentkezz a linadesign27@gmail.com címen, hogy megbeszélhessük a részleteket!

Akik most nem jártak sikerrel ne szomorkodjanak, hiszen még 3 napig 10% kedvezménnyel tudják megvásárolni a hőn áhított ékszert a Meskáról!


http://meska.hu/Shop/index/5036


Szép hétvégét Mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése