2012. február 8., szerda

Valentin-napi játék

Van kedvenc szerelmes idézeted, vagy pár megható gondolatod? 

Engem néha elkap a hév és képes vagyok órákon át böngészni a neten, vagy leülni egy puha fotelbe egy kötettel, hogy elolvassak, értelmezzek majd gondolkodjak magvas költeményeken. Van közte könnyedebb és egészen komoly is. Például:

"A szerelem olyan, mint egy gyönyörű virág, amit talán nem érinthetek, de aminek az illata a kertet mindenképpen az öröm helyévé varázsolja." (Helen Keller)

"Egyetlen lélegzet aranyfürtje illatából, a szája egyetlen csókja, kezének érintése többet ér, mint az egész öröklét enélkül." (Angyalok városa)

"Arcod varázsa csordultig betölt
S egy pillantásodért is sorvadok;
Nincs más, nem is akarok más gyönyört,
Csak amit tőled kaptam s még kapok." (William Shakespeare)

"Azt akarom, hogy ragadjon el a hév, hogy lebegj a mámortól, fakadj dalra, lejts dervis táncot. Légy eszelősen boldog, vagy legalább légy rá nyitott. (...) A szerelem szenvedély, megszállottság, mely nélkül nem lehet élni. Légy fülig szerelmes, olyat találj, akit őrülten szeretsz, és aki ezt viszonozza. (...) Ha szerelem nélkül mész végig az úton, akkor egyáltalán nem is éltél." (Ha eljön Joe Black)

"A szerelem nem nagy, és nem is kicsi; egyszerűen csak szerelem. Egy érzést nem lehet úgy mérni, mint egy útszakaszt. Aki ezt teszi, elkezd összehasonlításokat tenni a másoktól hallottakkal, vagy pedig azzal, aminek elképzelése szerint történnie kellene vele. Így mindig egy történet után fog loholni, ahelyett hogy a saját útját járná." (Paolo Coelho)

Ha eszedbe jutott egy kedves idézet, vagy kedvet kaptál ahhoz hogy keress, netán még játszani is szeretnél egy fülbevalóért, akkor keresd fel PandArte blogját, ahol most közös játékunk keretében az alábbi fülbevalót nyerheti meg egy szerencsés szerelmes:)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése