2011. december 11., vasárnap

Karácsonyi játék 2011

Elérkeztünk a karácsonyi készülődés utolsó szakaszához. Ez a hét tele lesz meglepetésekkel itt a blogon, a FB-on és a Meskán is. Szeretnék egy kis segítséget nyújtani azoknak, akik még nem szerezték be az összes ajándékot. Minden nap más és más különlegességgel foglak Titeket megörvendeztetni. Lesznek játékok, érdemes lesz gyakran bekukkantani, ugyanis néhány villámjátékot is tervezek, tehát akár a kedvencek vagy az olvasnivalók közé is elmentheted az oldalt:) Aztán lesznek napi akciók amelyek vonatkozhatnak akár a teljes készletre vagy csak 1-1 csoportra, mint például fülbevalók, nyakláncok, karkötők...

A hét zárásaként pedig egy hét múlva, aranyvasárnap este 20.00-kor az összes jelentkező között (vásárló, lájkoló, hozzászóló) egy értékes ajándékot fogok kisorsolni. 

És akkor ne is húzzuk tovább az időt, kezdődjön egy szuper játékkal a karácsonyi játéksorozat. A Fb-on készítettem egy albumot, Karácsony 2011 címmel.  Ebben található egy Swarovski angyalka, és csupán annyi a feladat hogy lájkoljátok, írjátok le egy megjegyzésben hogy mit szeretnétek tőle kérni az ékszereim közül és mindezt osszátok meg. A nyeremény egy darab 5000 Ft-os vásárlási utalvány a Meska-boltban. 

Egy kis segítség azoknak, akik nem tudják mit is választanának, a bolt kínálata megtalálható itt.

Jelentkezni holnap este (2011.12.12.) 21.00-ig lehet. A nyertest pedig kedden reggel hirdetem ki az aznapi meglepetéssel együtt:)




Velem tartotok a héten?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése